Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum
Home Home
Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2014, 04:54 AM   #11
DTravel
InterDimensional Traveler
 
DTravel's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Between universes, lost in another TV series project
Posts: 11,871
Thanks: 8,677
Thanked 110,082 Times in 11,767 Posts
DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+
Default

Quote:
Originally Posted by electile disfunction View Post
I have always found that Firefox does not necessarily show all thumbnails (I have used Ff since v 2.1).

I have found three work-arounds to combat this:

1) Enable broken image placeholders in Firefox--just add a small addition to your css file like one of these two:
http://lab.gmtplusone.com/image-placeholder/
http://megashare.altervista.org/blog...rs-in-firefox/
This shows you when any thumbnails are missing.
The first link (GMTPlusOne) was dead for me (ironic, no? ) but following the instructions in the second works for me.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
DTravel is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to DTravel For This Useful Post:
Old 08-03-2014, 01:05 PM   #12
monstamunch
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 135
Thanks: 23,734
Thanked 3,537 Times in 126 Posts
monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+monstamunch 10000+
Default

Folks, I tried your suggestions to no avail. reluctantly, I reset Firefox and I can now see the thumbs. I will gradually add the extensions and add-ons I had and report back if I see it happening again. Thanks for your help, and time!
monstamunch is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to monstamunch For This Useful Post:
Old 03-17-2018, 08:27 AM   #13
nissan
Vintage Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 306
Thanks: 6,438
Thanked 11,859 Times in 307 Posts
nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+
Default

I have searched as much as possible using terms such as "missing images", but with not much found - this thread being the closest.

Recently, I have been noticing very many threads where there are very many missing images.

The rest of the post is present, just not the images.

For example:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...aroline+barker

this thread has 80 posts, but I can now only see images in 31 posts only.

I used to be able to see all images in that thread.

Now, post #28 seems to be the first to show images for me.

Many, many other threads are effected in the same way.

I am using Firefox as my browser, and Windows XP.

Due to an unrelated recent problem, I have uninstalled and then reinstalled the latest version of Ff earlier this week(which fixed my problem elsewhere unrelated to VEF viewing), but it has not improved the number of images displayed.

I am "computerphobic".

Can someone explain my problem in language I can understand?

Thanks.

P.S. I am, at this stage, JUST ASSUMING that it is a Firefox problem.

I could be completely incorrect about this and am hoping someone may have a solution to my problem.

Last edited by nissan; 03-17-2018 at 08:38 AM..
nissan is offline   Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to nissan For This Useful Post:
Old 03-17-2018, 09:50 AM   #14
halvar
Journeyman
 
halvar's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: HH
Posts: 931
Thanks: 55,964
Thanked 12,790 Times in 923 Posts
halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by nissan View Post
Recently, I have been noticing very many threads where there are very many missing images.

The rest of the post is present, just not the images.

For example:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...aroline+barker

this thread has 80 posts, but I can now only see images in 31 posts only.

I used to be able to see all images in that thread.

Now, post #28 seems to be the first to show images for me.
Diagnosis from a distance is not easy..

Check Different Browser
Try a different browser first. But be careful with old Internet Explorers on XP. Better use Chrome or Opera. If that works then your Firefox is the problem.

Ad- or Script-blockers
If you have ad- or script blockers installed try to disable them one by one and reload the page each time. If the image appears after you disabled a blocker you have the culprit. It then depends on the blocker if you can add an exception to it.

Check Page Info
  • open a single post where you have the problem to limit the context
  • Right Click to open the context menu.
  • Select "View Page Info".
  • A Dialog opens. Select the Media Tab. There you see the images that should appear on the page.
  • If you find an image in the list that cannot be displayed (no preview) copy the Location and paste it into the Browsers address bar
  • If it is a server problem, you will receive an error like "404 not found" or "501 internal error"
  • If there are no images listed in the Page Info Dialog a plug-in or something else is filtering your content.

Check Network Requests
  • Open a broken post
  • Open the Developer Tools
  • Switch to the network tab
  • Reload
  • All requests are listed. They should have status codes like 20x (OK) or 30x (Redirect). Status codes 40x and 50x indicate errors.

These measures could provide indicators where the problem lies.

Maybe you could list two or three posts that work and that don't. Or provide a screen shot of a broken post, if possible with open page info dialog or network requests.
halvar is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to halvar For This Useful Post:
Old 03-17-2018, 11:04 AM   #15
nissan
Vintage Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 306
Thanks: 6,438
Thanked 11,859 Times in 307 Posts
nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+
Default

Just briefly:

I Installed Opera browser and used it to open VEF.

Using Opera shows individual "thumbnail" generic type icons without actually showing any pictures, so at least I can see in each individual post how many actual images it contains, but as I said unfortunately without showing any actual images(using FF the numbers of individual images is not shown).

When I left click on the "generic" thumbnail in each post it would appear that the image is blocked due to intervention by "Interpol" who has prevented images by "Imagevenue" and "Pimp and Host" from displaying.

I am not sure how to deal with this.

Does my above description give any clues?

P.S. I am from Australia, where I understand some attempts have been made to restrict certain material.

P.P.S. Thank you "halvar".

You deserve more than just a hit of the "Thanks" button.

I really appreciate the trouble you have gone to, even though I am a bit lost with some of your post, but that is my fault not yours.
nissan is offline   Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to nissan For This Useful Post:
Old 03-17-2018, 11:28 AM   #16
halvar
Journeyman
 
halvar's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: HH
Posts: 931
Thanks: 55,964
Thanked 12,790 Times in 923 Posts
halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by nissan View Post
When I left click on the "generic" thumbnail in each post it would appear that the image is blocked due to intervention by "Interpol" who has prevented images by "Imagevenue" and "Pimp and Host" from displaying.

I am not sure how to deal with this.

Does my above description give any clues?

P.S. I am from Australia, where I understand some attempts have been made to restrict certain material.
Yes, that helps. I do not think that interpol is the interpol I know, the International Criminal Police Organization.
Must be an Australian thing. Sadly some countries block Internet access to specific sites. This might be the case here.

Circumventing is usually possible but depends on the blocking method used. After a quick search it seems to be only DNS blocking.

Means: The Domain Name Server you get from your provider does not give you the correct address for a domain (e.g. imagevenue.com).

This can be circumvented by using a different DNS, like googles public Server 8.8.8.8.

Google for "dns blocking bypass" and you will find detailed explanations what this is about and what to do.
halvar is offline   Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to halvar For This Useful Post:
Old 03-17-2018, 03:06 PM   #17
Rommelbommel
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 287
Thanks: 111
Thanked 628 Times in 191 Posts
Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+Rommelbommel 2500+
Default

Quote:
Originally Posted by nissan View Post
I am using [...] Windows XP.
This might be your problem. We have 2018.
Rommelbommel is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2018, 06:35 AM   #18
nissan
Vintage Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 306
Thanks: 6,438
Thanked 11,859 Times in 307 Posts
nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by halvar View Post
Yes, that helps. I do not think that interpol is the interpol I know, the International Criminal Police Organization.
Must be an Australian thing. Sadly some countries block Internet access to specific sites. This might be the case here.

Circumventing is usually possible but depends on the blocking method used. After a quick search it seems to be only DNS blocking.

Means: The Domain Name Server you get from your provider does not give you the correct address for a domain (e.g. imagevenue.com).

This can be circumvented by using a different DNS, like googles public Server 8.8.8.8.

Google for "dns blocking bypass" and you will find detailed explanations what this is about and what to do.
This:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...postcount=1757

seems to be providing a solution.

Anonymouse.

Free version:

http://anonymouse.org/anonwww.html

Use "http://vintage-erotica-forum.com"

in the log in box.

A brief try out shows all the images are now available in the Caroline Barker thread, but extra logging in is needed - especially if I need to do a search.

It's not perfect, but it is a start.

Thank you again for your help "halvar" for leading me along the useful path.

Last edited by nissan; 03-18-2018 at 06:52 AM..
nissan is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to nissan For This Useful Post:
Old 03-18-2018, 06:37 AM   #19
nissan
Vintage Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 306
Thanks: 6,438
Thanked 11,859 Times in 307 Posts
nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+nissan 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by Rommelbommel View Post
This might be your problem. We have 2018.
I have been using XP forever up 'till now.....no problems.

It would appear that the solution(see above post) is not related to XP usage.....or Firefox.

Last edited by nissan; 03-18-2018 at 06:47 AM..
nissan is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to nissan For This Useful Post:
Old 04-26-2018, 08:16 AM   #20
BethCD
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Thanks: 6,981
Thanked 21 Times in 3 Posts
BethCD 100+BethCD 100+
Default

I've been having the same issue with Firefox. I thought it was the site at first but when people commented on images I couldn't see, I scanned this thread and went experimenting. For me, it was the Ghostery add on. I disabled that and now Firefox works 100% again. Worth a try if you're having this issue. Oddly, it wasn't all images, I did see some posts OK but many were blank.
BethCD is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to BethCD For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 04:31 PM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.