Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum
Home Home
Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-14-2018, 07:54 PM   #171
berangus
Vintage Member
 
berangus's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,513
Thanks: 9,324
Thanked 33,821 Times in 1,510 Posts
berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+
Default

Code:
<host id="imagebam">

^http:\/\/(?:www\.)?imagebam\.com\/image\/[^&]+$

<searchpattern>

function(pageData, pageUrl) {
    var iUrl  = pageData.match(/img class=\"image\".+?src=\"(.+?)\"/);
    return iUrl ? {imgUrl: iUrl[1], status: "OK"} : {imgUrl: null, status: "ABORT"}
}
Lately I'm having trouble DLing imagebam posts using this code with IHG. It sometimes works, like on this post:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=552

However it doesn't get any of the pix on this one, giving the 'Request Aborted! Can't find image on page' message for each:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=555

Anyone know why?
__________________
Favorite Nude EuroModels: 1)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
2)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
3)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
5)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
6)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
7)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
8)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
9)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
10)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
11)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
12)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
13)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
14)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
15)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
16)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

berangus is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to berangus For This Useful Post:
Old 05-15-2018, 04:59 AM   #172
halvar
Journeyman
 
halvar's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: HH
Posts: 931
Thanks: 56,011
Thanked 12,845 Times in 923 Posts
halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by berangus View Post
Lately I'm having trouble DLing imagebam posts using this code with IHG. It sometimes works, like on this post:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=552

However it doesn't get any of the pix on this one, giving the 'Request Aborted! Can't find image on page' message for each:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=555

Anyone know why?
I just tried and both posts work. Also the image pages are similar and match the regex to get the image URL. Maybe its just a temporary problem? Or is it persistent?
halvar is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to halvar For This Useful Post:
Old 05-16-2018, 09:25 PM   #173
berangus
Vintage Member
 
berangus's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,513
Thanks: 9,324
Thanked 33,821 Times in 1,510 Posts
berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+berangus 100000+
Default

Quote:
Originally Posted by halvar View Post
I just tried and both posts work. Also the image pages are similar and match the regex to get the image URL. Maybe its just a temporary problem? Or is it persistent?
Thanks very much for road testing these. I've waited a couple days and upon retrial am having the same issues so evidently there's a problem on my end. For my VEF activity I use an old laptop with old OS (XP SP2/3) and older version of FF, I wouldn't be surprised if something in that creaky combo is lousing things up.
__________________
Favorite Nude EuroModels: 1)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
2)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
3)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
5)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
6)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
7)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
8)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
9)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
10)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
11)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
12)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
13)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
14)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
15)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
16)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

berangus is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to berangus For This Useful Post:
Old 05-20-2018, 10:15 PM   #174
beechcott
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 41
Thanks: 318
Thanked 282 Times in 39 Posts
beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+
Default

Has anyone here tried using IHG with Waterfox browser? Is so, how well does it compare to Pale Moon in regard to compatibility with IHG?
beechcott is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to beechcott For This Useful Post:
Old 05-21-2018, 03:36 AM   #175
TikiBeavis
Vintage Member
 
TikiBeavis's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 399
Thanks: 99,010
Thanked 12,631 Times in 420 Posts
TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+TikiBeavis 50000+
Default

IHG works perfectly with Waterfox on my system.

Also I've noticed something strange in regards to IHG and imagebam. The first five requests get denied, but everything after downloads flawlessly for the rest of the day. If I go back to the first five I get those too. Very weird.
TikiBeavis is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to TikiBeavis For This Useful Post:
Old 05-25-2018, 04:08 AM   #176
Rodster363
Senior Member
 
Rodster363's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 443
Thanks: 15,209
Thanked 6,682 Times in 430 Posts
Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+
Default Same Here

I've got the same problem. Seems any imagebam pics I try downloading with IHG return the "Request Aborted" error message. Can't figure it out.

Quote:
Originally Posted by berangus View Post
Code:
<host id="imagebam">

^http:\/\/(?:www\.)?imagebam\.com\/image\/[^&]+$

<searchpattern>

function(pageData, pageUrl) {
    var iUrl  = pageData.match(/img class=\"image\".+?src=\"(.+?)\"/);
    return iUrl ? {imgUrl: iUrl[1], status: "OK"} : {imgUrl: null, status: "ABORT"}
}
Lately I'm having trouble DLing imagebam posts using this code with IHG. It sometimes works, like on this post:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=552

However it doesn't get any of the pix on this one, giving the 'Request Aborted! Can't find image on page' message for each:

http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=555

Anyone know why?
Rodster363 is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Rodster363 For This Useful Post:
Old 05-27-2018, 01:12 AM   #177
thunder911
Senior Member
 
thunder911's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Vintage-Land
Posts: 273
Thanks: 9,814
Thanked 6,147 Times in 265 Posts
thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+thunder911 25000+
Default

Quote:
Originally Posted by beechcott View Post
But what if some links still have the .org address? Isn't it safer to have the option to download both?
You can add pixhost.org and pixhost.to as 2 different hosts.

Quote:
URL Pattern: ^https?:\/\/([^/]+\.)?pixhost\.(org|to)\/show\/.+$

URL Pattern: ^https?:\/\/([^/]+\.)?pixhost\.to\/show\/.+$
__________________
LOVE VEF 4 EVER
thunder911 is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to thunder911 For This Useful Post:
Old 05-28-2018, 05:04 PM   #178
beechcott
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 41
Thanks: 318
Thanked 282 Times in 39 Posts
beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+beechcott 1000+
Default

Quote:
Originally Posted by thunder911 View Post
URL Pattern: ^https?:\/\/([^/]+\.)?pixhost\.(org|to)\/show\/.+$

URL Pattern: ^https?:\/\/([^/]+\.)?pixhost\.to\/show\/.+$
That first one is what I currently have. It seems to be working fine.

Last edited by beechcott; 06-08-2018 at 10:20 PM..
beechcott is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to beechcott For This Useful Post:
Old 06-06-2018, 11:06 AM   #179
Hugh Jampton
Vintage Member
 
Hugh Jampton's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 328
Thanks: 2,129
Thanked 10,850 Times in 321 Posts
Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+Hugh Jampton 50000+
Default Please help with adding pixhost.to to host file editor

I'm having problems with IHG and any posts hosted by pixhost.
I've tried updated the host file ( it's set to update automatically anyway.. )

I've cut'n'pasted the following

^https?:\/\/([^/]+\.)?pixhost\.to\/show\/.+$

into the host file editor's URL Pattern box and set the search pattern to "function"

The "Save changes" button is greyed out.

What have I done wrong / omitted?



Last edited by Hugh Jampton; 06-06-2018 at 11:13 AM..
Hugh Jampton is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Hugh Jampton For This Useful Post:
Old 06-06-2018, 03:51 PM   #180
halvar
Journeyman
 
halvar's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: HH
Posts: 931
Thanks: 56,011
Thanked 12,845 Times in 923 Posts
halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+halvar 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by Hugh Jampton View Post
I'm having problems with IHG and any posts hosted by pixhost.
I've tried updated the host file ( it's set to update automatically anyway.. )

I've cut'n'pasted the following

^https?:\/\/([^/]+\.)?pixhost\.to\/show\/.+$

into the host file editor's URL Pattern box and set the search pattern to "function"

The "Save changes" button is greyed out.

What have I done wrong / omitted?


You have to select a host first. Then if you edit something, the save button gets enabled:

halvar is offline   Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to halvar For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 12:25 AM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.