Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum

Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Meet Our Girls Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2017, 03:28 PM   #1
albani
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Antalya(Turkey)
Posts: 97
Thanks: 558
Thanked 352 Times in 77 Posts
albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+albani 2500+
Default PlanetSuzy access

any news about anonymouse.org where I can not access to PS site today!
with anonymouse seems some of other sites are same but some of sites access normal without any issue

so need any proper advise to access PS site?
thanks+
albani is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to albani For This Useful Post:


Old 02-21-2017, 06:52 PM   #2
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 9,823
Thanks: 58,982
Thanked 161,005 Times in 9,961 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

I just got through using anonymouse but there is something happening judging by the thread in their help section

"For about the last 24 hours I'm getting spotty access to PS. I get ERR_empty-response and have to keep reloading Chrome until PS loads which may take anywhere from 10-20 minutes."

Some cant get in at all while others experience slow loading

Anonymouse seems to be unable to connect to the server occasionally
I think both VEF & PS are still on the same server


Anyone Else Lagging Tonight On PS? (started 21/2/17)

This afternoon and evening whenever I visit PS it takes 15-20 seconds to load each page. I go anywhere else on the net and my pages load instantly. Its only happening here at PS. Anyone else having this problem?

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-w...d.php?t=873357


I had a similar experience with VEF several times throughout the day yesterday

If i left the site I couldnt get back in for quite awhile
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 02-21-2017, 07:45 PM   #3
31D1
Guest
 
Posts: n/a
Default

A little over a month ago I started a thread titled "VEF Site Problems" where I expressed this
Quote:
Originally Posted by 31D1 View Post
Is anyone else feeling the load times on VEF very, very sluggish? This is a problem I've noticed the past weeks or so. I do have fast internet, no firewalls or anything like that, and all other websites are running smoothly. I'm not sure what it is or if I'm alone, or if it's something regional or what. It'd be interesting to see if anyone else is experiencing this. This has never happened with me and VEF before by the way. It's always been smooth sailing until now. The load times are a bit long and sometimes the connection just fails and doesn't load at all, whenever I want to maneuver anywhere new on the site. Wait time could be 30-40 seconds (where it usually would be a literal second to load) or it won't load a page at all. Sometimes it does function normal and it does load instantly. But lately it's been stalling. Not sure what's going on. If it's on VEF's end or mine.
This problem never really got fixed for me. Well, I forgot to add this, all this is in relation to only my laptop. I can access VEF on my tablet and the speed is fast (all normal). But on my laptop (where I do all of the uploading to share stuff), VEF has been acting the same way Planetsuzy is being described in buttsie's post, for about a little over a month now. I tried clearing all the data, used Maleware Bytes (found nothing) as well as used CCleaner, but the site's still slow. I'm using Firefox, but it's the same on IE and Opera (I tried them all). It's puzzled me. I even tried the Restore Point feature on Windows to see if that would help matters but it didn't. I should also mention I recently found that the one way I can get VEF to function normally is to use a Proxy Site. Through that, it is actually functioning normally. But using a Proxy site is a pain as it doesn't keep my username and password saved and frequently logs me off as well, and I have to keep signing in every so often. And on top of that, I just began getting this annoying notice (when I use VEF via the proxy site):

Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

cookie


Does anyone have any ideas as to what's going on? And it's just me on only this laptop apparently. Although yesterday VEF also had some trouble coming up at all on my tablet (where it used to always work). And yes, all other sites work well. It's only VEF. And PS, though I'm only a casual visitor to PS so I wouldn't know how bad it is over there.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to For This Useful Post:
Old 02-21-2017, 08:28 PM   #4
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 9,823
Thanks: 58,982
Thanked 161,005 Times in 9,961 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

Random events are very hard to diagnose

When the level of detail in most help requests on VEF barely scratches the surface
you shouldnt expect anything but general advice.


This was taken from a computer forum in 2006 - the level of info they require is a lot
So those that are qualified can try and replicate the issue and really solve it.

http://vintage-erotica-forum.com/t13...equesting.html



Not the cause of the current issues but just to show how out of left field these things can be

Just googling slow browser loading i came across this classic posted in 2014
which shows how much finding a solution is like looking for the needle in the haystack


All browsers (chrome, firefox, etc) loading pages REALLY slow, Im pretty savvy.


But I cannot figure out why. I have tried adjusting browser settings, clearing cache, clearing the extensions. My PC is Virus and Trojan free. I know its not my ISP, because when I play league of legends on my PC or any other online game, it loads up VERY FAST and connects to the server quickly, with no lag solid ping. Ive done speed tests on the speed test sites and everything is normal

Also.. Netflix on all my wired and wireless devices runs smooth. All my other devices in the house (Phones, laptops, tablets) that can load webpages are loading them at blazing speeds when hooked wired and wirelessly to the same router. I built this PC myself and its always been speedy. Something happened out of nowhere.

Heres another odd discovery too... certain web pages are loading improperly now as well.. facebook takes like 10 mins to load, and when it does, its all text and no images. Youtube's formatting is way off as well and loads slow. Every webpage is taking a good amount of time to load up.

Here's another odd thing.. I wanted to test something out.. so I went to a proxy server website to try and load websites through one of their search bars... the weirdest thing.. everything loaded super fast and was formatted properly, yet when I use any of my browsers as normal, its slow as molasses out of no where.

The only thing I could find doing searches (which take forever because google also runs super slow now) is that it may be a DNS problem.



Anyone have any clue?

Answer found

It also doesnt pull up on any spyware or virus software
Its called PANDO MEDIA BOOSTER (came with League of Legends)
BEWARE EVERYONE!


Should I Remove It?

http://www.shouldiremoveit.com/Pando...0-program.aspx
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 02-21-2017, 09:02 PM   #5
waycha
Veteran Member
 
waycha's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 5,142
Thanks: 302,382
Thanked 117,331 Times in 5,279 Posts
waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+waycha 500000+
Default

i could not log in all day yesterday .. .. keep getting message VEF not sending data - EER .. ..
waycha is online now   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to waycha For This Useful Post:
Old 03-01-2017, 01:01 PM   #6
natedagrate
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
natedagrate 0
Default

Not getting into PS today at all; Firefox can’t find the server at www.planetsuzy.org.
It's happened a few times in the last month. Sometimes I get paranoid and think that my provider is doing it.
natedagrate is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2017, 01:06 PM   #7
Rodster363
Senior Member
 
Rodster363's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 418
Thanks: 14,365
Thanked 6,153 Times in 405 Posts
Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+
Default

Same here. I was on last night, downloaded some stuff fine.

This morning, nothing, Can't find the server. I could only access the last page I was on, stuck in history I presume.

I cleared history, closed and re-opened browser (FF) and now nothing at all this morning. Obviously VEF is fine because I'm here but no PS.
Rodster363 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2017, 01:29 PM   #8
natedagrate
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
natedagrate 0
Default

Now working fine through anonymouse, but not at all without!?!
natedagrate is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to natedagrate For This Useful Post:
Old 03-01-2017, 01:34 PM   #9
Rodster363
Senior Member
 
Rodster363's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 418
Thanks: 14,365
Thanked 6,153 Times in 405 Posts
Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+Rodster363 25000+
Default

Quote:
Originally Posted by natedagrate View Post
Now working fine through anonymouse, but not at all without!?!
Interesting. Don't understand why but it works.
Rodster363 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2017, 02:42 PM   #10
qws
Veteran Member
 
qws's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Moscow,Russia
Posts: 3,817
Thanks: 4,601
Thanked 103,373 Times in 3,814 Posts
qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+qws 500000+
Default

Working...
qws is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 08:07 PM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.