Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum

Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Meet Our Girls Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2011, 11:21 AM   #91
Fabrizio
Former Staff
 
Fabrizio's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Italia
Posts: 12,007
Thanks: 36,032
Thanked 604,562 Times in 12,487 Posts
Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+Fabrizio 2500000+
Default

I think it is the "Go to first new post" button.

__________________
My scans:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
&
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
.

Please report, via PM, dupe(s). I'll remove them.
Fabrizio is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Fabrizio For This Useful Post:
Old 12-04-2011, 01:38 AM   #92
forfucksake
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 154
Thanks: 7
Thanked 846 Times in 135 Posts
forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+
Default

Post #201 "fabrizio" has finally figured out what I am talking about.
Now if only someone can tell me how to fix it.
forfucksake is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to forfucksake For This Useful Post:
Old 12-10-2011, 08:02 PM   #93
hos
no remorse.
 
hos's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: relocated to lurkerland.
Posts: 8,989
Thanks: 28,006
Thanked 68,233 Times in 8,192 Posts
hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+hos 350000+
Default

if that whould be the case, he would have reported many different other missing parts

Quote:
Originally Posted by forfucksake View Post
It's gotten awfully quiet here, do any of you know how to get the "Go to first new post" button working again?
the button works, the issue is on your end. may clean your browser cache, like suggested, or maybe some other installed software or extension causes an unwanted side-effect.

also useful to know: the button you're talking about is only available for those threads you haven't visited after the last post was made.
hos is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hos For This Useful Post:
Old 12-11-2011, 06:02 AM   #94
forfucksake
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 154
Thanks: 7
Thanked 846 Times in 135 Posts
forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+
Default

Okay to repeat myself, I have tried it on 2 computers running firefox. 1 v8.0 the other with v3.6.24. The button still works on the Suze forum and it still works here on my IPad.
I would appreciate some advice on this.

where is "display options" at the bottom of the page
No I haven't changed my user details.
forfucksake is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to forfucksake For This Useful Post:
Old 12-12-2011, 08:35 AM   #95
forfucksake
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 154
Thanks: 7
Thanked 846 Times in 135 Posts
forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+
Default

I don't see anything here that would help.

forfucksake is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to forfucksake For This Useful Post:
Old 12-12-2011, 12:33 PM   #96
luddite
Vintage Member
 
luddite's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: N.D.G.
Posts: 1,367
Thanks: 103,567
Thanked 9,910 Times in 1,329 Posts
luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+luddite 25000+
Default

http://www.vintage-erotica-forum.com...s/firstnew.gif

this is the link to the button. Use your computer search function, it might turn up.

or check if it has been blocked by one of your security functions.

that's about all I can do to narrow it down for you.

If it was a FF problem, then there would be a lot of complaints, so it must be a setting.





__________________
Meanwhile, back at the oasis, the arabs were eating their dates...
luddite is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to luddite For This Useful Post:
Old 12-15-2011, 09:36 AM   #97
forfucksake
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 154
Thanks: 7
Thanked 846 Times in 135 Posts
forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+forfucksake 2500+
Default

it turns out it was Addblock causing the problem.
I have had the header blocked for ages somehow the filter changed to a globle filter for all the images.
I am certain I didn't change anything.

Thanks for your efforts.
forfucksake is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to forfucksake For This Useful Post:
Old 02-05-2012, 07:59 PM   #98
bmg
Vintage Member
 
bmg's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,637
Thanks: 286
Thanked 38,981 Times in 1,542 Posts
bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+bmg 175000+
Default Visited Links Problem

After repeated requests to dl the latest version, I decided to do so after my version was behaving rather oddly.
I am now using version 10.0 and the problem I'm now faced with is my links no longer change color after being visited.
This is a real nuisance and wish I could go back to the way it was before.
This leaves me with no way of knowing what topics were already visited by me.
The links do change color after the page is refreshed, but constantly doing that can be a bother in itself...
bmg is online now   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to bmg For This Useful Post:
Old 02-06-2012, 09:16 PM   #99
Threadbanger
Vintage Member
 
Threadbanger's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: UK
Posts: 534
Thanks: 550
Thanked 10,713 Times in 515 Posts
Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+Threadbanger 50000+
Default Redirector stopped working

A couple of weeks ago I upgraded the FF on my PC to version 9. Today I thought that I would do the same for my laptop and discovered that FF 10 had been released, so I upgraded to that. Since upgrading to FF 10, I have noticed that Livejasmin keeps opening a page every time I log on to VEF. All my add ons, bookmarks etc seem to have come through the upgrade, but now Redirector - which had been functioning perfectly for me for well over 6 months seems to have stopped working. The same thing has been happening with FF 9 on my PC. Has anyone else noticed this? Is it some new sneaky change that Livejasmin has made that has nothing to do with FF? It's a minor nuisance having to go back to manually closing that window all the time.
Threadbanger is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Threadbanger For This Useful Post:
Old 02-07-2012, 03:21 AM   #100
mjefferys1
Veteran Member
 
mjefferys1's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Frozen North
Posts: 1,546
Thanks: 18,009
Thanked 48,311 Times in 1,604 Posts
mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+mjefferys1 350000+
Default

Quote:
Originally Posted by Threadbanger View Post
A couple of weeks ago I upgraded the FF on my PC to version 9. Today I thought that I would do the same for my laptop and discovered that FF 10 had been released, so I upgraded to that. Since upgrading to FF 10, I have noticed that Livejasmin keeps opening a page every time I log on to VEF. All my add ons, bookmarks etc seem to have come through the upgrade, but now Redirector - which had been functioning perfectly for me for well over 6 months seems to have stopped working. The same thing has been happening with FF 9 on my PC. Has anyone else noticed this? Is it some new sneaky change that Livejasmin has made that has nothing to do with FF? It's a minor nuisance having to go back to manually closing that window all the time.
Firefox 10 has been a bonus for me as addons that were not working under FF9 all now seem to be fine.

I use the Noscript addon and no livejasmin crap....
__________________
VEF, Every day I discover a new favorite.......

Tell me if you recognise someone in my posts.
mjefferys1 is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to mjefferys1 For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 07:38 PM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.