Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum
Home Home
Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2018, 06:35 PM   #11
philll_77
Vintage Member
 
philll_77's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Beasley Street
Posts: 2,179
Thanks: 28,155
Thanked 22,249 Times in 2,185 Posts
philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+philll_77 100000+
Default

Try deleting all the cookies in firefox.
Tools>options>privacy
philll_77 is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to philll_77 For This Useful Post:
Old 02-11-2018, 07:22 PM   #12
LowerCrack
Member
 
LowerCrack's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: New York
Posts: 86
Thanks: 26,033
Thanked 2,259 Times in 87 Posts
LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+LowerCrack 10000+
Default

Confirmed - this has been happening to me as well, for appoximately 3-days. Used both Chrome and MS Edge. Seems intermittent, but also ironically happened when I was reading this thread.

Quote:
Originally Posted by theorbitter View Post
Have been getting these for several days and am still getting them ... in fact I'm getting one repeatedly typing this post.


Also, I'm browsing in private, so cookies should be limited.

Quote:
Originally Posted by philll_77 View Post
Try deleting all the cookies in firefox.
Tools>options>privacy
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
LowerCrack is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to LowerCrack For This Useful Post:
Old 02-11-2018, 08:58 PM   #13
tsunamiSD
Veteran Member
 
tsunamiSD's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 12,988
Thanks: 174,365
Thanked 167,945 Times in 12,997 Posts
tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+
Default

today's update - everything worked fine this morning, but then this afternoon it's been back to a one-to-one ratio of being okay to having that message show up again. Really annoying now - makes it difficult to give thanks and difficult to do posts. Now I have to copy everything that I put in a reply box, because if I don't that will be the time that the message shows up again. I do clear out all of the cookies at the end of each internet session, and most of the time I clear them out before going from one set of sites to another.
tsunamiSD is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to tsunamiSD For This Useful Post:
Old 02-12-2018, 03:03 AM   #14
Banpan
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 111
Thanks: 1,400
Thanked 1,334 Times in 101 Posts
Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+Banpan 5000+
Default

I have the same issue, and I almost couldn't log on - I had to refresh several times - and it's a hit and miss every time I try to load a page.

- and, yes I have removed all my cookies.
Banpan is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Banpan For This Useful Post:
Old 02-12-2018, 03:54 AM   #15
Jenny48549
Classics Queen
 
Jenny48549's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Here and there and maybe somewhere else.......
Posts: 4,694
Thanks: 48,828
Thanked 79,705 Times in 4,544 Posts
Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+
Default

I have sent a message to tech with a description of the issue. Hang in there folks and thank you for your patience.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sig by gene_galiano

Please DO NOT post mirrors to my posts without asking first. If you have a request for a reup, send me a PM
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Jenny48549 is online now   Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to Jenny48549 For This Useful Post:
Old 02-12-2018, 11:58 AM   #16
tsunamiSD
Veteran Member
 
tsunamiSD's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 12,988
Thanks: 174,365
Thanked 167,945 Times in 12,997 Posts
tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+tsunamiSD 750000+
Default

Had no problem this morning...
tsunamiSD is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to tsunamiSD For This Useful Post:
Old 02-12-2018, 03:51 PM   #17
JeffSav
Senior Member
 
JeffSav's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 149
Thanks: 1,150
Thanked 5,244 Times in 150 Posts
JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+
Default

The problem does seem to vary depending on what time of day I login (GMT). In the morning at say 0830 it is usually bad. I had to refresh the page 5 or 6 times this moring when I clicks on New Posts before the error message went and New Posts were displayed. PM today it does seem a lot better.

I don't know if that helps the tech people in any way, but thanks go to Jenny48549 for reporting it and thanks to the tech people who are looking into the issue.
JeffSav is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to JeffSav For This Useful Post:
Old 02-14-2018, 05:37 PM   #18
JeffSav
Senior Member
 
JeffSav's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 149
Thanks: 1,150
Thanked 5,244 Times in 150 Posts
JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+JeffSav 25000+
Default

The problem has not happened for two days now so I imagine the tech people have resolved the issue. Many thanks to everyone involved.
JeffSav is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to JeffSav For This Useful Post:
Old 02-14-2018, 09:22 PM   #19
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 10,584
Thanks: 65,797
Thanked 175,728 Times in 10,733 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

Definitely a forum side issue which naturally cant be fixed by us end users

I've not experienced it but i dont enter many threads

Using palemoon & chrome

Quote:
Originally Posted by MaxJoker View Post

14/2/2018

That I've found a sixth thread I can't currently post in without waiting ten minutes.
Before getting shown this.



Each time I try.
After the third attempt trying to post in the comic cover thread have given up. For some reason certain threads won't let me post.
Maybe you are experiencing the same.
It`s not as if today is that much different to yesterday either.
Then it was five threads.
So far this appears to be affecting Mods only.
Techs are meant to be looking into it , again.

"Sigh "
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 04-02-2018, 09:21 AM   #20
tysken
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Thanks: 778
Thanked 33 Times in 3 Posts
tysken 100+tysken 100+
Default

If I use Firefox 59.0.2 64-bit in Windows 10 and it does not work in normal mode. But if I start a new private window and go for there it works with out any issues.
tysken is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to tysken For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 04:41 AM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.