Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum
Home Home
Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2018, 10:37 PM   #71
rudolph_hucker
Senior Member
 
rudolph_hucker's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 240
Thanks: 10,760
Thanked 3,659 Times in 235 Posts
rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+
Default

I'm seeing a lot of posts with no photos in them, such as the Suburban Amateurs thread, Naked Women in Groups and the Real Wives and Girlfriends thread to name three. Anyone else seeing the same thing?
__________________
Get a wank, have a thank.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Inveterate wife-wanker and proud.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
rudolph_hucker is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to rudolph_hucker For This Useful Post:
Old 05-20-2018, 01:14 AM   #72
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 10,650
Thanks: 66,639
Thanked 177,393 Times in 10,801 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

Quote:
Originally Posted by rudolph_hucker View Post
I'm seeing a lot of posts with no photos in them, such as the Suburban Amateurs thread, Naked Women in Groups and the Real Wives and Girlfriends thread to name three. Anyone else seeing the same thing?

No but given the size of those threads I'd expect to find more than a few dead posts

Someimage closed awhile back and - typically their posts are now blank

Imagebam has about 4 problem servers - starting with 101 - ditto above

A few .org hosts recently were all but closed down before moving to a new location
some of their posts despite a redirection to the new sites are showing up as blank

Not forgetting imagevenue kills inactive content after 12 months from last download
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 05-20-2018, 03:58 PM   #73
rudolph_hucker
Senior Member
 
rudolph_hucker's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 240
Thanks: 10,760
Thanked 3,659 Times in 235 Posts
rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+
Default

There's a lot of new posts that are blank, so I guess they're the dud servers then.
__________________
Get a wank, have a thank.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Inveterate wife-wanker and proud.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
rudolph_hucker is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to rudolph_hucker For This Useful Post:
Old 05-29-2018, 07:34 PM   #74
deezer
Chilled!
 
deezer's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 1,889
Thanks: 13,824
Thanked 15,790 Times in 2,040 Posts
deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+
Default

Quote:
Originally Posted by rudolph_hucker View Post
There's a lot of new posts that are blank, so I guess they're the dud servers then.
It would be helpful, if you post some links to this posts to see what's the issue.
__________________
.

Solvable request overlooked by the MIR Mods?

----- Post a short reply to the thread confirming the ID!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
-----


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

deezer is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to deezer For This Useful Post:
Old 05-31-2018, 12:19 AM   #75
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 10,650
Thanks: 66,639
Thanked 177,393 Times in 10,801 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

Quote:
Originally Posted by deezer View Post
It would be helpful, if you post some links to this posts to see what's the issue.
a 2nd blank post claim with a specific linked post


Quote:
Originally Posted by snootsir View Post
Might possibly be Pixhost causing the problem for me, i keep getting on other sites the message 'can't provide a secure connection' if this host is used when trying to view pics.
Here is a link to one of the posts i referred to this morning:
http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=708
which i can see

Quote:
Originally Posted by buttsie View Post
It appears intact now



screenshots on imgbox
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 06-03-2018, 11:00 AM   #76
rudolph_hucker
Senior Member
 
rudolph_hucker's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 240
Thanks: 10,760
Thanked 3,659 Times in 235 Posts
rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+rudolph_hucker 10000+
Default

Quote:
Originally Posted by deezer View Post
It would be helpful, if you post some links to this posts to see what's the issue.

Most recent example from the Suburban Amateurs thread: http://vintage-erotica-forum.com/sho...&postcount=766
__________________
Get a wank, have a thank.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Inveterate wife-wanker and proud.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
rudolph_hucker is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to rudolph_hucker For This Useful Post:
Old 06-03-2018, 12:47 PM   #77
deezer
Chilled!
 
deezer's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 1,889
Thanks: 13,824
Thanked 15,790 Times in 2,040 Posts
deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+deezer 50000+
Default

ca 50% of the images were hosted at the imagebam113 server, the others at 105 or 114.

113 is one of the problematic servers, images and thumbs are dead.

[url=http://www.imagebam.com/image/92f5be432580008][img]http://thumbnails113.imagebam.com/43259/92f5be432580008.jpg[/img][/url]




The images and thumbs at the 114 server are working.

[url=http://www.imagebam.com/image/b83f28432580010][img]http://thumbnails114.imagebam.com/43259/b83f28432580010.jpg[/img][/url]

__________________
.

Solvable request overlooked by the MIR Mods?

----- Post a short reply to the thread confirming the ID!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
-----


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

deezer is offline   Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to deezer For This Useful Post:
Old 11-11-2018, 07:30 PM   #78
kelio
Veteran Member
 
kelio's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: In the lab
Posts: 6,323
Thanks: 163,012
Thanked 159,641 Times in 6,336 Posts
kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+
Default

Hi


Hopefully this is the right place for posting the problem I'm having with private messages. When I try to respond to a received PM and click "go advance", the orginal message of the sender has disappeared from the space where to repond; that space is blank.

Likewise, when I write my response and click "preview message", my text has disappeared.

I'm on Firefox

Thanx
kelio is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to kelio For This Useful Post:
Old 11-11-2018, 07:46 PM   #79
Immy
Maestro
 
Immy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Sin City
Posts: 3,280
Thanks: 18,177
Thanked 53,457 Times in 3,108 Posts
Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+Immy 250000+
Default

When previewing a message, change the editor mode (the two A's above the smilies). Then the blank box problem stops.
__________________
Check out the Electric Blue
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
. And why not help ID these unknown
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
from the series.
Immy is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Immy For This Useful Post:
Old 11-11-2018, 08:01 PM   #80
kelio
Veteran Member
 
kelio's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: In the lab
Posts: 6,323
Thanks: 163,012
Thanked 159,641 Times in 6,336 Posts
kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+kelio 750000+
Default

Quote:
Originally Posted by Immy View Post
When previewing a message, change the editor mode (the two A's above the smilies). Then the blank box problem stops.

Thank you very much for your response Immy


It works
kelio is offline   Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to kelio For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 03:27 AM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.