Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum
Home Home
Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2018, 06:07 AM   #2551
wildtig2013
Vintage Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,777
Thanks: 4,000
Thanked 17,227 Times in 2,429 Posts
wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+wildtig2013 50000+
Exclamation

I have been having problem with Imagetwist starting about a week ago.

I can upload images but then when it gives me the links codes page, I can't see any thumbnails next to each image code.

If I put those image codes into a forum post and click preview post, nothing shows up:

just blank white space on the page where the images are supposed to be.

It doesn't matter what browser I use.

Also if I click on the blank thumbnail image next to each image code, it takes me to a page with the URL https://undefined

and the message

Quote:
This site can’t be reached
undefined’s server IP address could not be found.
Try:

Checking the connection
Checking the proxy, firewall, and DNS configuration
Running Windows Network Diagnostics
if I use Flash Upload and upload 1 to multiple images at one time, it doesn't show.

It only shows if I use image upload to upload one image at a time which makes it useless.
wildtig2013 is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to wildtig2013 For This Useful Post:
Old 06-27-2018, 06:13 AM   #2552
Jenny48549
Classics Queen
 
Jenny48549's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Here and there and maybe somewhere else.......
Posts: 4,788
Thanks: 49,785
Thanked 81,675 Times in 4,639 Posts
Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+Jenny48549 350000+
Default

Quote:
Originally Posted by johnbear View Post
Been Unable to access any pics from Imagetwist all day from australia anyone else having issues.

Now getting Error 520 message.
Quote:
Originally Posted by wildtig2013 View Post
I have been having problem with Imagetwist starting about a week ago.

I can upload images but then when it gives me the links codes page, I can't see any thumbnails next to each image code.

If I put those image codes into a forum post and click preview post, nothing shows up:

just blank white space on the page where the images are supposed to be.

It doesn't matter what browser I use.

Also if I click on the blank thumbnail image next to each image code, it takes me to a page with the URL https://undefined

and the message



if I use Flash Upload and upload 1 to multiple images at one time, it doesn't show.

It only shows if I use image upload to upload one image at a time which makes it useless.
Honestly, we don't like Twist here at all and we were seriously thinking of banning it and still are.

My advice is to use another host.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sig by gene_galiano

Please DO NOT post mirrors to my posts without asking first. If you have a request for a reup, send me a PM
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Jenny48549 is online now   Reply With Quote
The Following 18 Users Say Thank You to Jenny48549 For This Useful Post:
Old 06-27-2018, 09:50 AM   #2553
Smoke20
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 105
Thanks: 37
Thanked 646 Times in 111 Posts
Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+Smoke20 2500+
Default

I cannot open Pixhost.to images.I get the screen that says "continue to your image" but no matter how many times I click on it,it won't open.Ant suggestions.I'm running Safari.
Smoke20 is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Smoke20 For This Useful Post:
Old 06-27-2018, 11:15 PM   #2554
benq
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Low Earth orbit
Posts: 28
Thanks: 114
Thanked 93 Times in 19 Posts
benq 500+benq 500+benq 500+benq 500+benq 500+benq 500+
Default

Quote:
Originally Posted by Smoke20 View Post
I cannot open Pixhost.to images.I get the screen that says "continue to your image" but no matter how many times I click on it,it won't open.Ant suggestions.I'm running Safari.
Me too (also on Safari)
benq is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to benq For This Useful Post:
Old 07-06-2018, 08:40 AM   #2555
Spazuminator
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have 1500+ images hosted on imgur, but I don't have ANY of them posted to my imgur public sharing ... All of my images are "hidden" from my public imgur profile, but the codes I can still share them @namethatporn.com and namethatpornstar.com without any problems ... but the codes are not working here for some reason or other
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
Old 07-17-2018, 03:14 PM   #2556
Protos33
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 402
Thanks: 33,906
Thanked 1,917 Times in 380 Posts
Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+
Default

Anyone else having issues with viewing images & thumbnails from pixhost.to? For me, the issue started yesterday on both of my PCs. Couple of example posts:


http://vintage-erotica-forum.com/sho...postcount=2811
http://vintage-erotica-forum.com/sho...postcount=2812


I'm in the USA and am fairly certain my ISP isn't the issue. Tried both Firefox & Pale Moon with the same results.
__________________
If you find a dead link or pic in one of my posts, please PM me.
Protos33 is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Protos33 For This Useful Post:
Old 07-17-2018, 06:51 PM   #2557
dill99
Member
 
dill99's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 69
Thanks: 1,486
Thanked 1,544 Times in 73 Posts
dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+dill99 5000+
Default Pixhost Issues

Echoing Protos33's situation- Pixhost problems here as well.
dill99 is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to dill99 For This Useful Post:
Old 07-17-2018, 07:17 PM   #2558
Rubinski
Classic Models moderator
 
Rubinski's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Avatar is NGC1097
Posts: 2,440
Thanks: 23,712
Thanked 57,935 Times in 2,454 Posts
Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+Rubinski 250000+
Default

Quote:
Originally Posted by dill99 View Post
Echoing Protos33's situation- Pixhost problems here as well.
Still not working?

I checked Protos33's links. Thumbs are there and the images opened for me.

Using W10 with Firefox in USA on comcast/xfinity

Here's a little test set I just loaded on pixhost.to
5 scans



Update - this upload looks good to me, but some members report it is not.

Last edited by Rubinski; 12-09-2018 at 01:40 AM.. Reason: added new upload -
Rubinski is offline   Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to Rubinski For This Useful Post:
Old 07-17-2018, 07:36 PM   #2559
Mace
Vintage Member
 
Mace's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 262
Thanks: 7,291
Thanked 11,717 Times in 259 Posts
Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+Mace 50000+
Default

Same here, not only VEF but all over the place. I tried their website but I can not connect.

Quote:
Originally Posted by Protos33 View Post
Anyone else having issues with viewing images & thumbnails from pixhost.to? For me, the issue started yesterday on both of my PCs. Couple of example posts:


http://vintage-erotica-forum.com/sho...postcount=2811
http://vintage-erotica-forum.com/sho...postcount=2812


I'm in the USA and am fairly certain my ISP isn't the issue. Tried both Firefox & Pale Moon with the same results.
__________________
Happiness is coming
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Mace is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Mace For This Useful Post:
Old 07-17-2018, 08:11 PM   #2560
Protos33
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 402
Thanks: 33,906
Thanked 1,917 Times in 380 Posts
Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+Protos33 5000+
Default Pixhost.to not working

Still not working. Here's a screenshot of what I see from Rubinski's post in Firefox 61.0.1 (64-bit)





__________________
If you find a dead link or pic in one of my posts, please PM me.
Protos33 is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to Protos33 For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 05:07 PM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.