Register on the forum now to remove ALL ads + popups + get access to tons of hidden content for members only!
vintage erotica forum vintage erotica forum vintage erotica forum
vintage erotica forum

Go Back   Vintage Erotica Forums > Information & Help Forum > Help Section

Follow Vintage Erotica Forum on Twitter
Best Porn Sites Meet Our Girls Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices
Help Section If you have technical problems or questions then post or look for answers here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2018, 01:17 AM   #11
DTravel
InterDimensional Traveler
 
DTravel's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Between universes, lost in another TV series project
Posts: 11,758
Thanks: 8,594
Thanked 107,578 Times in 11,644 Posts
DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+
Default

Well, I have the new machine up and running. Now the long process of having to reinstall software and get things "right" again.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

If you have a request for reupping any of my screencaps, please send a PM.
DTravel is offline   Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to DTravel For This Useful Post:
Old 06-27-2018, 02:56 AM   #12
DTravel
InterDimensional Traveler
 
DTravel's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Between universes, lost in another TV series project
Posts: 11,758
Thanks: 8,594
Thanked 107,578 Times in 11,644 Posts
DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+
Default

Well, it already sucks. I can't seem to install ANYTHING so it will work. *censored shouting*
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

If you have a request for reupping any of my screencaps, please send a PM.
DTravel is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to DTravel For This Useful Post:
Old 06-27-2018, 03:52 AM   #13
J7b34zh
Vintage Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 420
Thanks: 121
Thanked 8,723 Times in 469 Posts
J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+J7b34zh 25000+
Default

Check this site:

http://www.frot.co.nz/design/computing/windows-7/

http://www.frot.co.nz/design/computing/windows-10/
J7b34zh is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to J7b34zh For This Useful Post:
Old 06-28-2018, 09:53 PM   #14
cicciobuki
Vintage Member
 
cicciobuki's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Belgium
Posts: 4,160
Thanks: 51,400
Thanked 33,935 Times in 4,166 Posts
cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+cicciobuki 100000+
Default


That W10 plane made me laugh


I have W7 on my old Alienware laptop and once tried W10, then quickly reverted back to 7 (with a lot of problems as reverting to 7 reeeally went wrong).Now i'm happy that i did, because since there was a big W10 update some time ago, a friend's laptop (same model as mine) got bricked from it.


Not that i especially hate W10, my newer laptop came with it, and it is ok, i guess.
cicciobuki is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to cicciobuki For This Useful Post:
Old 06-29-2018, 03:02 AM   #15
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 10,431
Thanks: 64,198
Thanked 172,074 Times in 10,574 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

Quote:
Originally Posted by DTravel View Post
Well, it already sucks. I can't seem to install ANYTHING so it will work. *censored shouting*

Windows Defender Blocking Installations of Downloaded Apps

Ever since, when I download a program (ex: VLC MEDIA PLAYER or GOOGLE CHROME) as soon as I double click it, this message pops up:

"YOUR ORGANIZATION USED WINDOWS DEFENDER CONTROL TO BLOCK THIS APP"

There's a possibility that the SmartScreen option is on that's why you're unable to install downloaded apps. Let's try to turn it off and see if it helps. See the steps below:

Open Windows Defender Security Center from your Start menu, desktop, or taskbar.
Click on the App and browser control button on the left side of the window.
Click on Off in the Check apps and files section.

eventual answer

In my case, i was able to resolve it by following someone's suggestion here that you turn off secure boot in your bios...that got rid of the bug (after re-starting) and once the bug was gone, i was able to turn secure boot back on, and the bug remained gone...That worked for many people here too...


https://www.winhelponline.com/blog/o...rol-block-app/

10/2017
https://answers.microsoft.com/en-us/...a-d6d099c51a6e
__________________
current avatar - Zoe B / Penny B / Nicky S


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by buttsie; 06-29-2018 at 03:07 AM.. Reason: adding
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 06-29-2018, 04:19 PM   #16
DTravel
InterDimensional Traveler
 
DTravel's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Between universes, lost in another TV series project
Posts: 11,758
Thanks: 8,594
Thanked 107,578 Times in 11,644 Posts
DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+DTravel 500000+
Default

Thank you Buttsie but I don't think that's the issue in my case. The software I tried to install was from DVDs. The installation would go thru but the software then wouldn't work under Windows 10.

My job has been frantic and stressful this month and I just don't have the time, patience or energy to keep fucking around with getting everything ported over from XP to W10. So the W10 machine is turned off and sitting on a corner of my desk while I do my usual stuff on the XP machine. For those (still few) things that I need or want to do that require W10 I will just turn it on for those. Over time, as I have the time and money, I will slowly build up the W10 machine. It took me years and a fair amount of money spent on software to get my XP machine to where it is and doing what I want how I want. I was just unrealistically hoping that I would be able to port at least most of my XP setup directly to W10 but MS has nerfed the backwards compatibility of W10. Deliberately from what I understand.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

If you have a request for reupping any of my screencaps, please send a PM.
DTravel is offline   Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to DTravel For This Useful Post:
Old 07-09-2018, 01:35 AM   #17
bigbobnobody
Vintage Member
 
bigbobnobody's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: not here
Posts: 2,867
Thanks: 4,408
Thanked 88,467 Times in 3,009 Posts
bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+bigbobnobody 350000+
Default

I wouldn't piss on Windows 10 if it was on fire. I built a machine from scratch,
installed Widows 10, and found that it was basically made for an Iphone and
touchscreen, with many other problems including most importantly, the one
that DT mentioned.....a great many of the programs used with previous OS's,
no longer working. Meaning of course buying complete new programs (if they
are even made to work with 10) and the various headaches that come with
trying to learn new programs that in all likelyhood, don't do the things that
you want them to do as your old programs did. After a month fighting this
bastard, I said to hell with it, and changed to Win 7, which works better than
I could have ever dreamed.
bigbobnobody is offline   Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to bigbobnobody For This Useful Post:
Old 07-09-2018, 03:00 AM   #18
buttsie
Porn Archeologist
 
buttsie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: earth
Posts: 10,431
Thanks: 64,198
Thanked 172,074 Times in 10,574 Posts
buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+buttsie 750000+
Default

A wiseman once said always keep your old OS / hardware intact when the new OS is on you

Better yet get some old refurbished / 2nd hand el cheapo PC to trial the new OS on

Nothing surer that a software company like MS will be moving heaven and hell to make
old software obsolete.


I read 3rd party security suites are in their sights


Microsoft admits to disabling third-party antivirus code if Win 10 doesn't like it
6/2017

One of the key planks of Kaspersky’s case against Microsoft is that it cut compatibility testing times from two months to six days.

https://www.theregister.co.uk/2017/0...rty_antivirus/

Kaspersky Lab has called off its antitrust complaints after Microsoft agreed to give antivirus (AV) vendors more time to test their products with new Windows 10 updates

8/2017
https://www.zdnet.com/article/window...-bury-hatchet/
__________________
current avatar - Zoe B / Penny B / Nicky S


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by buttsie; 07-09-2018 at 04:22 AM.. Reason: adding
buttsie is offline   Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to buttsie For This Useful Post:
Old 07-09-2018, 12:27 PM   #19
SoIGotTheGroov
Member
 
SoIGotTheGroov's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 33
Thanks: 56
Thanked 194 Times in 32 Posts
SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+SoIGotTheGroov 500+
Default

Quote:
Originally Posted by buttsie View Post
A wiseman once said always keep your old OS / hardware intact when the new OS is on you

Better yet get some old refurbished / 2nd hand el cheapo PC to trial the new OS on

THis is, in an alternate way, what I'm going to do. I've been struggling with W10 too, came back to 7 as it was easy for my needs: I'm a pro musician/producer using old daws and plugins, Cubase 5.1 for instance in 32bits. It works fine so far under 7 64bits, but then with 10 it's been... a pain in the ass. Had to re-instal everything again.


As the actual pc is dying (guess it's the PSU, but it can also be the MB), what I'm going to do is to get a refurb pc with a more recent configuration loaded with 10, but not too much recent either ! and swap the OS hdd.



The key is to find the right CPU in the refurb pc to keep XP or 7 still working. In my case I've choosen a 2011 HP Elite 8200 with a quad core i5 2400 with 16g ram. I've got a Vista 32bits that won't work on it though, but who cares about vista 32b nowadays !! the better option for you would be to get a family premium W7 on another disk, disable internet access on it, and keep W10 for other tasks involving an internet access. Anything that works in your XP will actually work just fine with 7 64bits premium family edition. I insist on Family premium, cos' it's the cheaper one with max ram capabilities.


My actual machine is a very old (well to me!) Acer X1700 loaded with Intel Duo Core e2200 and 4g ram, I guess I'll experience a huge difference ! I've been able to mix and master 2 albums with that old machine this year, but I guess the long hours spent on it... killed it.
SoIGotTheGroov is offline   Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to SoIGotTheGroov For This Useful Post:
Old 07-09-2018, 06:10 PM   #20
solarbear
Senior Member
 
solarbear's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 111
Thanks: 869
Thanked 656 Times in 104 Posts
solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+solarbear 2500+
Default

Yes, That HP is probably going to be a good buy. even though the i5-2400 is a few generations old, it still screams. I have the i5-4440 in an HP unit and there really isn't much difference from the 2400 in the IPC (instructions per cycle) .. The only bummer i5's were the first generation.

I went with Windows 8.1 myself, as I remember from the olden days how the experts advised to stay one Revision behind, If you add the classic shell add-on, it really is a fine OS, if you must use windows.

I may give Win10 a go after the next Windows release happens...

Win8.1 is available from the MS site easily (the win7 iso is tough, it will reject, but the win8.1 sails)

https://www.microsoft.com/en-us/soft...ad/windows8ISO

You just need to create a file and put it in a certain folder to bypass activation.

https://superuser.com/questions/4984...-a-product-key

The torrent networks are saturated with Windows downloads of every type, but i can't really ascertain how that works in the end.

I am a Linux man myself, I only use Windows if i have to and even then i sure as hell am not going to connect windows to the internet. It is good to have it in dual boot so you can use it for Windows exclusive programs. and i got stuck with a few of those unfortunately
__________________
Smutus Emeritus

Last edited by solarbear; 07-09-2018 at 07:19 PM..
solarbear is offline   Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to solarbear For This Useful Post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 11:15 AM.






vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.1 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.